ABLAKSZAKÉRTŐ KFT

Miért is javasoljuk?

Fontos, hogy a korszerű, energiahatékony műanyag ablakok és ajtók záródása, szinte tökéletes. Ebből következik, hogy ami a leg nagyobb előnye, akár kisebb problémákat is okozhat, ha nem vagyunk körültekintőek. Meg kell tanulnunk újra szakszerűen szellőztetni, hogy legyen negatív tapasztalatunk az új nyílászárókkal. Mi történhet? Megjelenhet a lakáson belüli párásodás, vagy akár a penész is.

Természetesen a megfelelő mennyiségű légcserével ez tökéletesen elkerülhető. Amennyiben biztosra akarunk menni, akkor javasoljuk ezt az automatikus légcserélő megoldást. A korszerű termékek, minden külső beavatkozás nélkül, megoldják a légcserét.

Egyedi elképzelésekre tökéletes

A nyílászárókba utólag is beépíthető esztétikus, manuális készülékek, néhány 10 ezer forintos költségért megoldja Ön helyett a szellőztetést. Helyiségenként egy légcserélő a magas páratartalom esetén, automatikusan kinyitnak, majd a páratartalom helyreállást követően, lezárnak.

Nem kell egyedül döntenie, hiszen megtalálta a segítséget

Írja meg nekünk az elképzelését és 24 órán belül küldünk Önnek egy előzetes ajánlatot. Amennyiben nem biztos benne, hogy Önnek mi lenne a leg megfelelőbb hosszú távon, úgy kérje szakértő segítségét. Teljesen díjmentesen segítünk megtalálni az ideális választást. Legyen szó panellakás felújításról, családi ház felújításról, új építésű családi, vagy társasházról a jó választáshoz az első lépét már meg is tette, hiszen olvassa ezeket a sorokat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és hozzon egy hosszútávon érvényes jó döntést.

Keressen minket

1033 Budapest Huszti út 8

+36-20-468-5135

ablakszakerto@gmail.com

Indulás előtt, minden esetben hívja fel az irodánkat
Referenciák

© Ablakszakértő Kft. Beépítésekkel foglalkozó oldalunk ajtó-ablak-beepités.hu