ABLAKSZAKÉRTŐ KFT

Dekorfóliás vagy CPL ?

A döntést itt is Önnek kell meghoznia, de természetesen segítünk. Mi is alapvető különbségek? A CPL fóliás felület, lényegesen ellenállóbb, szélesebb szín és mintaválasztékkal rendelkezik és szinte bármilyen egyedi méretben készülhet. A lehetőségek nyíló ajtó, toló ajtó, kétszárnyú ajtó, harmonika ajtó,tele kivitelekben vagy választható üvegezésekkel.

Az ajtólapok szerkezete is választható. Az alap a papírrácsbetétes, de kérhető hangszigetelő, furatoltbetétes változatban is. Kiegészítők közül néhány: esztétikus almínium szellőzőrács, automata, vagy fa küszöb, különböző zárszerkezetek. Jöjjön el az irodánkba a Huszti út 8 szám alá és személyen egyeztetjük az Önnek legjobb választást.

Festett MDF ajtók

Az MDF hordozófelületű ajtók legfőbb előnye a teljesen egyedi színválaszték. Mit is jelent ez? RAL színskála alapján rendelhető felületkezelés. Meghatározható a marásminta kivitele és minden korábban felsorolt egyedi opció közül is választhat. A gyártási határideje kissé hosszabb + 2-3 hét a fóliás felületekhez képest.

Végül a ma már prémium kategóriába tartozó borovi fenyő ajtókról

Ki is választják és kinek ajánljuk? Azoknak, akik klasszikus és maradandó értéket keresnek, amiért hajlandók kissé magasabb árat is fizetni. Manapság a valódi fa nyílászárók, sajnos az alapanyag árak megugrása miatt prémiumnak számítanak, de hosszútávon megéri a döntés. Kiváló minőség, egyedi kivitelek, tartósság és korlátlan színválasztási lehetőségekkel.

Keressen minket

1033 Budapest Huszti út 8

+36-20-468-5135

ablakszakerto@gmail.com

Indulás előtt, minden esetben hívja fel az irodánkat
Referenciák

© Ablakszakértő Kft. Beépítésekkel foglalkozó oldalunk ajtó-ablak-beepités.hu