ABLAKSZAKÉRTŐ KFT

Műanyag vagy alumínium redőnyt?

Nézzük nagyon röviden a típusokat és az előnyöket-hátrányokat. A rendszereknek két fő csoportja van: elé épített vagy ráépített megoldás. Hogy Önnek mire van szüksége, azt általában a nyílászáró beépítése határozza meg, de csere esetén változhat is a korábban lévő. Alapanyag tekintetében műanyag és alumínium rendszerek vannak. A műanyag egyetlen előnye, az ára, mást nehezen lehetne a javára írni. Az alu rendszerek magasabb ár fekvésűek, de ha az előnyeit is számba vesszük a végeredmény tekintetében gazdaságosabb megoldás lehet.

Élettartam, hőszigetelés, kivitel, színválaszték és működési lehetőségek, mind az alumínium mellett szólnak. Mindkét megoldás kombinálható szúnyoghálókkal is, amit megrendeléskor célszerű el is dönteni, mert utólag nehézkes a beszerelésük.

Szúnyogháló megoldások

Az év nagy részében egy fontos szegmens az árnyékolás mellett a rovarok kint tartása. Erre manapság rengeteg megoldás létezik. Az alap egy fix keretes háló, amit családi házaknál sokan alkalmaznak. Másik kedveld rendszer a rolós hálók családja, ami lehet függőleges vagy vízszintes mozgatású és utólag felszerelt, vagy eleve a redőnyszekrénybe integrált. Jelenleg a leg kedveltebb a pliszé rendszerű, köszönhetően a nagyobb méretválasztéknak és a fokozatmentes működésnek. Ha megkeres minket az elképzelésével, készségesen segítünk megtalálni az ideális megoldást.

Egyéb árnyékolási lehetőségek

Milyen lehetőségek vannak még? Mind belső mind külső árnyékolásban vannak még módszerek, hogy akár csak a bejutó fényt vagy akár a hőmérsékletet szabályozzuk. Akár napellenző, akár zsaluziák, akár belső rolókkal kapcsolatban is keressen minket. Kézi és motoros vezérlésekkel egyaránt szerelhetők.

Keressen minket

1033 Budapest Huszti út 8

+36-20-468-5135

ablakszakerto@gmail.com

Indulás előtt, minden esetben hívja fel az irodánkat
Referenciák

© Ablakszakértő Kft. Beépítésekkel foglalkozó oldalunk ajtó-ablak-beepités.hu