ABLAKSZAKÉRTŐ KFT

Néhány fontos előny...

A műanyag nyílászárók számos előnnyel rendelkeznek. Itt van néhány közülük: Energiahatékonyság: A műanyag nyílászárók kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Az anyaguk alacsony hővezető képessége miatt csökkentik az energiaáramlást a kültéri és beltéri között. Kevesebb hő távozik el télen, és kevesebb hő jut be nyáron, csökkentve a fűtési és hűtési költségeket.

Tartósság: A műanyag nyílászárók ellenállnak a korróziónak, rothadásnak, és nem vetemednek meg idővel, mint például a fa nyílászárók. Tartósak és hosszú élettartammal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy kevesebb karbantartást igényelnek és hosszú távon megtérülő beruházást jelentenek.

Egyedi elképzelésekre tökéletes

Mit is jelent ez? Minden ügyfelünk részére az egyéni igényeinek megfelelő termékcsaládot ajánljuk fel. Megrendelés előtt feltérképezzük a szükségleteket annak megfelelően a készítünk ajánlatot. Legyen szó 2 rétegű üvegezésről, vagy 3 rétegűről, fehér vagy színes szerkezetről, biztonsági fokozatukat is figyelembe véve, minden esetben próbálunk ár-érték tekintetében a leg optimálisabb terméket ajánlani.

Nem kell egyedül döntenie, hiszen megtalálta a segítséget

Írja meg nekünk az elképzelését és 24 órán belül küldünk Önnek egy előzetes ajánlatot. Amennyiben nem biztos benne, hogy Önnek mi lenne a leg megfelelőbb hosszú távon, úgy kérje szakértő segítségét. Teljesen díjmentesen segítünk megtalálni az ideális választást. Legyen szó panellakás felújításról, családi ház felújításról, új építésű családi, vagy társasházról a jó választáshoz az első lépét már meg is tette, hiszen olvassa ezeket a sorokat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és hozzon egy hosszútávon érvényes jó döntést.

Keressen minket

1033 Budapest Huszti út 8

+36-20-468-5135

ablakszakerto@gmail.com

Indulás előtt, minden esetben hívja fel az irodánkat
Referenciák

© Ablakszakértő Kft. Beépítésekkel foglalkozó oldalunk ajtó-ablak-beepités.hu