ABLAKSZAKÉRTŐ KFT

Ma már nem kérdés, de ha mégis...

Lásunk néhány egyszerű számot: 1 m2 nyílászáró cseréje nagyjából 100. 000 Ft ba kerül, munkadíjjal együtt 2 rétegű üvegezéssel. 3 rétegű üvegezés esetén ez a szám 110. 000 Ft nagyságrendileg. Tehát 10% a különbség. Viszont a hőszigetelő képessége minimuum 30% al jobb, ami annyit tesz hogy a 1.0-ás W/m2K érték helyett 0.6 – 0,7-es értékkel lehet számolni.

Természetesen, minden esetben egyedileg kell számolni, de a számok magukért beszélnek. A legfontosabb szempont, hogy egy ilyen beruházást hosszú távra végez az ember és ahhoz kell igazítani a költségvetést is.

Energiahatékonyság!

Jelen időkben és várhatóan a jövőben is a legfontosabb szempont a minél kevesebb energiaveszteség elérése. Ehhez minden képpen az egyik leg hatékonyabb mód a hőszigetelés javítása. Ez elsőre több kiadásnak tűnik, de már rövid távon is megtérül, hosszabb távon pedig sokkal kifizetődőbb, mint a pazarlás.

Nem kell egyedül döntenie, hiszen megtalálta a segítséget

Írja meg nekünk az elképzelését és 24 órán belül küldünk Önnek egy előzetes ajánlatot. Amennyiben nem biztos benne, hogy Önnek mi lenne a leg megfelelőbb hosszú távon, úgy kérje szakértő segítségét. Teljesen díjmentesen segítünk megtalálni az ideális választást. Legyen szó panellakás felújításról, családi ház felújításról, új építésű családi, vagy társasházról a jó választáshoz az első lépét már meg is tette, hiszen olvassa ezeket a sorokat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és hozzon egy hosszútávon érvényes jó döntést.

Keressen minket

1033 Budapest Huszti út 8

+36-20-468-5135

ablakszakerto@gmail.com

Indulás előtt, minden esetben hívja fel az irodánkat
Referenciák

© Ablakszakértő Kft. Beépítésekkel foglalkozó oldalunk ajtó-ablak-beepités.hu