ABLAKSZAKÉRTŐ KFT

Néhány jellemző termék...

Nézzük milyen típusú hálók közül tud választani. Kezdve az alap, fix műanyag keretes hálóktól, a tartósabb és többféle kivitelben készülő fix, alumínium keretes hálókon át a különböző rolós és nyíló megoldásokig, szinte bármit el tudunk készíteni.

A legfontosabb, hogy illeszkedjen a szerkezethez mind működés tekintetében, mind színben. Az alap fehér kereteken kívül, létezik fóliázott és festett, szinterezett alapanyag is.

Egyedi elképzelésekre tökéletes

A leg népszerűbb megoldások a rolós és pliszé hálóval ellátott szerkezetek. Abban az esetben, ha nagyobb nyílászáróra kerülnek, az ajánlatunk minden esetben a pliszé működés, ami annyit jelet, hogy nem rugóval működik a szerkezet, hanem harmonika mechanikával, fokozatmentesen nyitható és zárható, így a hosszútávú működés garantált.

Nem kell egyedül döntenie, hiszen megtalálta a segítséget

Írja meg nekünk az elképzelését és 24 órán belül küldünk Önnek egy előzetes ajánlatot. Amennyiben nem biztos benne, hogy Önnek mi lenne a leg megfelelőbb hosszú távon, úgy kérje szakértő segítségét. Teljesen díjmentesen segítünk megtalálni az ideális választást. Legyen szó panellakás felújításról, családi ház felújításról, új építésű családi, vagy társasházról a jó választáshoz az első lépét már meg is tette, hiszen olvassa ezeket a sorokat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és hozzon egy hosszútávon érvényes jó döntést.

Ajánlatot szeretnék

Hírlevél

Szeretnék értesülni az aktuális akciókról

Köszönjük, keresni fogjuk
Keressen minket

1033 Budapest Huszti út 8

+36-20-468-5135

ablakszakerto@gmail.com

Indulás előtt, minden esetben hívja fel az irodánkat
Referenciák

© Ablakszakértő Kft. Beépítésekkel foglalkozó oldalunk ajtó-ablak-beepités.hu