ABLAKSZAKÉRTŐ KFT

Lássuk a lehetőségeket:

A mai fejlett gyártási technológiának köszönhetően a piaci igényeknek megfelelően, szinte korlátlanok a lehetőségek, ha színes műanyag nyílászárót szeretnénk. Különböző fautánzatú, erezetes fóliák és homogén színű, fémes hatású felületek közül is választhatunk. Van lehetőség még arra is, hogy a külső és belső oldala a szerkezetnek más-más fóliázással készüljön, vagy például a belső oldal, maradhat az eredeti fehér, fólia nélküli is.

Amennyiben mindkét oldalon például antracit, vagy valamilyen fa mintázat az elképzelés, akkor a nyílászáró alapanyaga is igazodik a külső felület színéhez.

Egyedi elképzelésekre tökéletes

Ezen kívül az alap fehér színen és a fóliázáson kívül, ha a leg tartósabb megoldást szeretné az ügyfél, külső alumínium burkolattal is ellátható a szerkezet, amivel gyakorlatilag megduplázzuk, meg triplázzuk a szerkezet élettartamát. felárak tekintetében, általánosságban elmondható, hogy ha a fehér az alap, akkor egy oldalon fóliás +25-30%, kétoldalon színes +40-50%, alumínium borítás esetén egyedi árak vannak, de tervezni +50-60%-al lehet.

Nem kell egyedül döntenie, hiszen megtalálta a segítséget

Írja meg nekünk az elképzelését és 24 órán belül küldünk Önnek egy előzetes ajánlatot. Amennyiben nem biztos benne, hogy Önnek mi lenne a leg megfelelőbb hosszú távon, úgy kérje szakértő segítségét. Teljesen díjmentesen segítünk megtalálni az ideális választást. Legyen szó panellakás felújításról, családi ház felújításról, új építésű családi, vagy társasházról a jó választáshoz az első lépét már meg is tette, hiszen olvassa ezeket a sorokat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és hozzon egy hosszútávon érvényes jó döntést.

Keressen minket

1033 Budapest Huszti út 8

+36-20-468-5135

ablakszakerto@gmail.com

Indulás előtt, minden esetben hívja fel az irodánkat
Referenciák

© Ablakszakértő Kft. Beépítésekkel foglalkozó oldalunk ajtó-ablak-beepités.hu