ABLAKSZAKÉRTŐ KFT

Mi szükséges még ablakcserekor

Általában, nem minden esetben, de az esetek döntő többségében, új ablak beépítésekor és cserekor is szükségesek lesznek külső, illetve belső párkányok. Ezek méreteit, csak helyszíni felméréskor tudjuk pontosan meghatározni. Az alapanyagok tekintetében, kívülre általában alumíniumot, vagy valamilye kő, márvány, mészkő kerülhet, belülre pedig műanyag, fa vagy szintén valamilyen kő variáció.

A színskála is igen széles, vannak alapszínek, amik igazodnak a nyílászárókhoz, de kérhetőek ma már szintén a RAL színskála szerint, bármilyenre szinterezve, vagy fóliázva, vagy festve, alapanyagtól függően.

Egyedi elképzelésekre tökéletes

Ár-fekvésük szerint emelkedően a sorrend: műanyag, alumínium, fa, és a terméskövek. Gyártási határidőben is hasonló. A párkányokon kívül, ami még szintén az esetek döntő részében szükségesek, azok a takarólécek, amikre a beépítési hézagok, magyarul a purhab rések eltakarására szolgálnak. Itt is választható az alap fehértől az egyedi színekre fóliázottakig bármi.

Nem kell egyedül döntenie, hiszen megtalálta a segítséget

Írja meg nekünk az elképzelését és 24 órán belül küldünk Önnek egy előzetes ajánlatot. Amennyiben nem biztos benne, hogy Önnek mi lenne a leg megfelelőbb hosszú távon, úgy kérje szakértő segítségét. Teljesen díjmentesen segítünk megtalálni az ideális választást. Legyen szó panellakás felújításról, családi ház felújításról, új építésű családi, vagy társasházról a jó választáshoz az első lépét már meg is tette, hiszen olvassa ezeket a sorokat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és hozzon egy hosszútávon érvényes jó döntést.

Keressen minket

1033 Budapest Huszti út 8

+36-20-468-5135

ablakszakerto@gmail.com

Indulás előtt, minden esetben hívja fel az irodánkat
Referenciák

© Ablakszakértő Kft. Beépítésekkel foglalkozó oldalunk ajtó-ablak-beepités.hu