ABLAKSZAKÉRTŐ KFT

Rövid ismertető:

Röviden a fa bejárati ajtóinkról. Hazai piacvezető gyártónk a Schumacher Kft készíti részünkre az első osztályú termékeket. 68-78- és 90 mm-es 3 illetve 4 réteg-ragasztott, hossztoldott borovi fenyőből. Minden egyedi igényt kielégítve, mind méret mind formavilág tekintetében.

A gyártási idő natúr kivitel esetén 7-8 hét, felületkezelt, festett esetén 10-12 hét. Készülhetnek 2 rétegű, de manapság inkább ajánlott a 3 rétegű üvegezés, amennyiben nem telepanel kivitelt szeretne a megrendelő.

Az árképzésről...

Árakat előzetesen nem tudunk feltüntetni, minden esetben egyedileg kell számolni, de jelenleg 250-500 ezer forintos nagyságrendben kell kalkulálni. Rendelhet ajtót szolgáltatások nélkül is de kiváló kollégáink szakszerű beépítését is igénybe veheti. Egy ajtó cseréje, vagy beépítése nagyságrendileg 50-100 ezer forint között van, de természetesen helyi adottságoktól is függ.

Nem kell egyedül döntenie, hiszen megtalálta a segítséget

Írja meg nekünk az elképzelését és 24 órán belül küldünk Önnek egy előzetes ajánlatot. Amennyiben nem biztos benne, hogy Önnek mi lenne a leg megfelelőbb hosszú távon, úgy kérje szakértő segítségét. Teljesen díjmentesen segítünk megtalálni az ideális választást. Legyen szó panellakás felújításról, családi ház felújításról, új építésű családi, vagy társasházról a jó választáshoz az első lépét már meg is tette, hiszen olvassa ezeket a sorokat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és hozzon egy hosszútávon érvényes jó döntést.

Keressen minket

1033 Budapest Huszti út 8

+36-20-468-5135

ablakszakerto@gmail.com

Indulás előtt, minden esetben hívja fel az irodánkat
Referenciák

© Ablakszakértő Kft. Beépítésekkel foglalkozó oldalunk ajtó-ablak-beepités.hu