ABLAKSZAKÉRTŐ KFT

Nézzük az előnyöket, hátrányokat, ha vannak...

A jelenleg leginkább ajánlott és széles körben elterjedt megoldás: a műanyag! Miért is? Mert esztétikus, megfizethető, rengeteg kivitelben készülhet és a többi alapanyaghoz képest gyorsabban. Kiváló hőszigetelésű és hangszigetelésű. Ma már rendelhető a fehéren kívül, szinte bármilyen színre fóliázva, akár kétoldalt, kívül-belül más színben. Ezt szinte egyik más technológia sem teszi ehetővé.

Sokan gondolják úgy, hogy a műanyag nem biztonságos, pedig de. Rendelhetők acél merevítésekkel, dupla biztonsági zárral és biztonsági üvegezéssel is. Így felveszik a versenyt más alapanyagokkal. Szerelhetők, zárt lépcsőházba, folyosókra, de kültéri ajtóként is megállják a helyüket. Oldalunkon megtalálja a letölthető katalógusokat is.

Fa és acél ajtók

A másik nagy család a valódi fából készült bejárati ajtó. Alap tulajdonságaiban nem tér el a műanyagtól, leginkább a gyártási idő hossza és az előállítási költség, ami nem szól mellette.Viszont, ha igazán esztétikus és hagyományos megjelenést keres, az a legjobb választás. A harmadig szegmens a fém, vagy acél biztonsági ajtók családja. Nos itt az egyik fő szempont mellette a biztonság. Megjelenésben törekednek a gyártók az esztétikumra is, de az alapanyag a fő előnyük. Első sorban zárt lépcsőházba ajánlott, lévén a hőszigetelésük, nem tökéletes, bár ma már elérhető kültérre készített változatokban is, de annak igen magas felára van, de természetesen nincs lehetetlen feladat.

Nem kell egyedül döntenie, hiszen megtalálta a segítséget

Írja meg nekünk az elképzelését és 24 órán belül küldünk Önnek egy előzetes ajánlatot. Amennyiben nem biztos benne, hogy Önnek mi lenne a leg megfelelőbb hosszú távon, úgy kérje szakértő segítségét. Teljesen díjmentesen segítünk megtalálni az ideális választást. Legyen szó panellakás felújításról, családi ház felújításról, új építésű családi, vagy társasházról a jó választáshoz az első lépét már meg is tette, hiszen olvassa ezeket a sorokat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és hozzon egy hosszútávon érvényes jó döntést.

Keressen minket

1033 Budapest Huszti út 8

+36-20-468-5135

ablakszakerto@gmail.com

Indulás előtt, minden esetben hívja fel az irodánkat
Referenciák

© Ablakszakértő Kft. Beépítésekkel foglalkozó oldalunk ajtó-ablak-beepités.hu