ABLAKSZAKÉRTŐ KFT

Ajtócsere folyamata

Nézzük, hogy is néz ki a gyakorlatban. Önnek van egy elképzelése és megszületik a döntés, hogy szeretné régi, elavult, nem gazdaságosan üzemeltethető nyílászáróit, új, korszerű, energiahatékonyra cseréli. Felveszi velünk a kapcsolatot és kér egy tájékoztató jellegű ajánlatot. Ezt követően egy helyszíni felmérés keretében, pontosítjuk a méreteket és az egyedi opciókat. Ezután, egy pontos végleges ajánlatot kap, mindenre kiterjedően, részletezve és szétbontva, mind az anyagköltségeket, mind pedig a szolgáltatási díjakat. Ön el tudja dönteni, mit vesz igénybe és mi az amit esetlegesen saját erőből szeretne megoldani.

Természetesen a cégünk, az első lépéstől, az utolsóig vállalja a feladatot, hogy ne kelljen más szakemberek után kutatnia. A komplett szolgáltatás tartalmazza a kiszállítást, bontást, beépítést, takarólécezést, párkányozást, redőnyök, szúnyoghálók szerelését, ha szükséges kőművesmunkát, helyreállítást és minden bontott anyag elszállítását.

Csak az ajtó környékén dolgozunk

Amire fel kell készülni, az a por! Az ablakok cseréjéhez képest, talán kevesebb problémával jár, lévén nem az egész lakásban dolgozunk, csak a bejárat környékén. Sajnos nem lehetséges sterilen végezni az ilyen jellegű feladatokat, így jobb, ha rosszabbat vár, mint amennyire nagy felfordulással fog járni. Természetesen a lehetőségek szerint a kollégák próbálják a leg kisebb felfordulást okozni.

Nem kell egyedül döntenie, hiszen megtalálta a segítséget

Írja meg nekünk az elképzelését és 24 órán belül küldünk Önnek egy előzetes ajánlatot. Amennyiben nem biztos benne, hogy Önnek mi lenne a leg megfelelőbb hosszú távon, úgy kérje szakértő segítségét. Teljesen díjmentesen segítünk megtalálni az ideális választást. Legyen szó panellakás felújításról, családi ház felújításról, új építésű családi, vagy társasházról a jó választáshoz az első lépét már meg is tette, hiszen olvassa ezeket a sorokat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és hozzon egy hosszútávon érvényes jó döntést.

Keressen minket

1033 Budapest Huszti út 8

+36-20-468-5135

ablakszakerto@gmail.com

Indulás előtt, minden esetben hívja fel az irodánkat
Referenciák

© Ablakszakértő Kft. Beépítésekkel foglalkozó oldalunk ajtó-ablak-beepités.hu