AKCIÓS NYÍLÁSZÁRÓK
Elege van az állandó hőségből, de nem szeretne folyamatosan klímát használni?
Válasszon minőségi, megfizethető kültéri vagy beltéri árnyékolást, szakszerű beszereléssel.

Kültéri és beltéri árnyékolók: redőnyök és szúnyoghálók


Óbudai, III. kerületi, Huszti úti cégünkél az árnyékolók két fő csoportját találhatja meg: beltéri és kültéri árnyékolás, kapcsolódó szolgáltatással!


Hogy melyiket alkalmazza az Ön döntése, de ha lehetősége van rá, válassza a kültéri lehetőségeket: mint a redőnyöket, vagy zsaluziákat, ha pedig nem hőtől és zajtól szeretné megvédeni otthonát és családját, hanem csak a fénytől és szabad belátástól, akkor válassza a beltéri megoldásokat: mint reluxák, rolók, roletták, sávrolók széles palettáját. Ne feledkezzen meg a rovarok ellenei védekezésről sem, ehhez is kaphat segítséget. Ma már csak a képzelet és a pénztárca szabhat határt a kínálkozó lehetőségeknek. Mindenre van megoldás és legalább két opció, melyek közül eldöntheti, melyik az ideális Önnek.

Sok éves múlttal rendelkező cégünk vállalja korszerű és napjainkban már megfizethető árú, nem luxus kategóriába sorolt, minőségi alumínium redőnyök, kézi illetve motoros működtetésű termékek telepítését. Természetesen, az alap megoldások is megtalálhatók a választékban: mint a műanyag szerkezetek, melyek olcsóságukkal vívták ki a piaci helyüket, de ár - érték arányban a tartósabb és megbízhatóbb alumínium szerkezeteket ajánljuk. Minden nyílászáróra a legkorszerűbb szúnyoghálók közül is választhat, mint pliszé kialakítású, rugós vagy kisebb felületekre fix keretes. A legfontosabb, hogy igényei szerint válasszon, amihez kollégáink minden segítséget megadnak.

AKCIÓS NYÍLÁSZÁRÓK
0620-468-5135
Telefonáljon MOST, kérjen előzetes ajánlatot és 2-3 héten belül élvezheti az árnyékolás előnyeit.