ABLAKSZAKÉRTŐ KFT

Fontos jellemzők röviden...

Lássuk milyen alapanyagok közül tud választani: 68, 78 és 90 mm keresztmetszetű, hossztoldott, csomómentes borovi fenyő. Üvegezés tekintetében 2 illetve 3 rétegű üvegezéssel. Mindhárom termékcsalád rendelhető natúr, vagy kívánt színre felület kezelve, festve. Minden szerkezet rendelhető fix, nyíló, vagy bukó nyíló kivitelben, illetve a teraszajtók toló és toló bukó lehet, igény szerint.

Mindhárom profilból természetesen készítünk bejárati ajtókat is, egyszárnyú és kétszárnyú változatban egyaránt. Egyedi kialakításokat is megvalósítunk, legyen szó íves, vagy nem szabályos formáról.

Gyártói partnerünk

Hosszú évek óta megbízható partnerünk a Nemesnádudvari székhelyű Schumacher Kft. Pontos precíz gyártás, első osztályú minőség. A gyártási idők nem rövidek, általában 1-12 hét, de ezen a piaci szegmensen ez a jellemző.

Nem kell egyedül döntenie, hiszen megtalálta a segítséget

Írja meg nekünk az elképzelését és 24 órán belül küldünk Önnek egy előzetes ajánlatot. Amennyiben nem biztos benne, hogy Önnek mi lenne a leg megfelelőbb hosszú távon, úgy kérje szakértő segítségét. Teljesen díjmentesen segítünk megtalálni az ideális választást. Legyen szó panellakás felújításról, családi ház felújításról, új építésű családi, vagy társasházról a jó választáshoz az első lépét már meg is tette, hiszen olvassa ezeket a sorokat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és hozzon egy hosszútávon érvényes jó döntést.

Keressen minket

1033 Budapest Huszti út 8

+36-20-468-5135

ablakszakerto@gmail.com

Indulás előtt, minden esetben hívja fel az irodánkat
Referenciák

© Ablakszakértő Kft. Beépítésekkel foglalkozó oldalunk ajtó-ablak-beepités.hu