ABLAKSZAKÉRTŐ KFT

Néhány fontos előny...

Miért is válasszon alumínium rendszert az olcsó műanyag helyett? Erre hosszasan lehetne sorolni az indokokat, de röviden megpróbálunk segíteni a döntésben. Amint az elejeén jeleztük, igen, a műanyag olcsó, de ár-érték arányban az alumínium sem drága. Minimum 2-3 szoros élettartam, ez idő alatt 100% megbízhatóság, esztétikum és lényegesen jobb hatékonyság. Mit is jelent ez? Hogy az üreges, vékony pvc palástok, lamellák helyett, ebben az esetben hőszigetelt, masszív alumínium lamellákkal vannak szerelve.

A szélesebb körű alkalmazás is nagy előnye az alu rendszereknek, hiszen lényegesen nagyobb szerkezetek is készülhetnek belőle, mint a műanyag társaikból. Ami még egy fontos szempont lehet a választáskor, hogy akár a megrendeléskor, akár később a használat közben is átalakítható elektromos működtetésűre, akár falikapcsolóval, akár távirányítós, vagy okos rendszerhez is kapcsolódhat.

Egyedi elképzelésekre tökéletes

Felszerelésük hasonló a műanyaghoz, de esztétikailag lényegesen jobb képet mutatnak. Széles színpalettából lehet választani, kezdve a faerezetes megoldásoktól, egészen, a fémes hatású ral színekig. Minden termék kombinálható szúnyoghálóval. Készülhet belőle a hagyományos ablak elé szerelhető, látható dobozzal, vagy vakolható kivitelben, illetve a nyílászárók főlé építhető változatban is.

Nem kell egyedül döntenie, hiszen megtalálta a segítséget

Írja meg nekünk az elképzelését és 24 órán belül küldünk Önnek egy előzetes ajánlatot. Amennyiben nem biztos benne, hogy Önnek mi lenne a leg megfelelőbb hosszú távon, úgy kérje szakértő segítségét. Teljesen díjmentesen segítünk megtalálni az ideális választást. Legyen szó panellakás felújításról, családi ház felújításról, új építésű családi, vagy társasházról a jó választáshoz az első lépét már meg is tette, hiszen olvassa ezeket a sorokat. Vegye fel velünk a kapcsolatot és hozzon egy hosszútávon érvényes jó döntést.

Keressen minket

1033 Budapest Huszti út 8

+36-20-468-5135

ablakszakerto@gmail.com

Indulás előtt, minden esetben hívja fel az irodánkat
Referenciák

© Ablakszakértő Kft. Beépítésekkel foglalkozó oldalunk ajtó-ablak-beepités.hu