AKCIÓS NYÍLÁSZÁRÓK
Végre megérkezett az Ön támogatási programja is!
Minden lakásfelújításra fordított összeg 50% át az állam visszafizeti 3 millió forintig.

2021 január 01 től államilag támogatott lesz a lakásfelújítás, ezen belül a nyílászárók cseréje is.


Ne maradjon le róla Ön sem. Használja ki a lehetőségeit. Homlokzati vagy beltéri nyílászárók illetve kapcsolódó árnyékolástechnikai berendezések: redőnyök, szúnyoghálók vásárlása illetve szerelése egyaránt most 50% al kedvezőbben megoldható.


A legalább egy gyermeket nevelő családok otthona felújítási költségeinek felét átvállalja az állam, legfeljebb hárommillió forintig. A felújítási támogatás igénylésének nem feltétele, hogy a család éljen a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) lehetőségével. Vagyis, ha valaki 2021. január 1-je után felújításba kezd és gyűjti a számlákat, a költségeinek felét az állam visszautalja neki, legfeljebb hárommillió forintot. Ez vonatkozik az anyagbeszerzésre és a munkaerőköltségre egyaránt.

Bármilyen felújítást tervez a család, a kormány ezt támogatja; legyen szó energetikai korszerűsítésről vagy a fürdőszoba, illetve a konyha, vagy az önálló otthon felújításáról, különös tekintettel a homlokzati nyílászárók korszerűsítésére illetve energiahatékonyságuk növelésére. Az új támogatási forma azt jelenti, hogy egy hatmillió forintos otthonfelújításnál hárommillió forintot spórolhat meg minden gyermekes család. Az otthonfelújítási program felülről nyitott lesz, a forrásokat az igényekhez igazítják. A támogatás teljes kihasználásához az kell, hogy valaki legalább 3 millió Ft önerővel rendelkezzen, hiszen az állam legfeljebb a beruházás felét állja, maximum 3 millió Ft értékig. Ha nincs elegendő saját forrás, akkor érdemes lehet személyi kölcsönből megfinanszírozni azt.

AKCIÓS NYÍLÁSZÁRÓK
0620-468-5135
Telefonáljon MOST, kérjen előzetes ajánlatot, foglaljon szerelési időpontot, mert a szakemberek száma: korlátozott.