Műanyag nyílászárók!

Műanyag ablakok| Műanyag erkélyajtók| Műanyag bejárati ajtók
muanyag-nyilaszarok

Üdvözöljük! Harmadik kerületi nyílászáró üzletünk várja Önt, ha új építésű ingatlanhoz, vagy felújításhoz keres megfelelő partnert. Budai cégünk a Huszti út 8 szám alatt, sok éves tapasztalattal és a hazai beszállítók leg javával várja a kedves érdeklődőket. Német profilok, hazai gyártás, magyar garanciális feltételek! Választékunk mindig a jelen igényeinek és a jövő elvárásainak megfelelően változik. Legyen szó olcsóbb ár osztályról, vagy prémium minőségről, budai irodánkban a legjobb tudásunk szerint segítjük a választását. 2 és 3 rétegű üvegezéssel, fehér és színes fóliás, 5 - 6 - 7 kamrás termékekkel várjuk az ajánlatérését.

Tervezzen időben! Minden bizonnyal Ön értesült a komoly szakember hiányról és a folyamatosan emelkedő építőanyag árakról. Kerülje el a várható nehézségeket és a felesleg plusz kiadásokat. Rendelje meg a nyílászáróit 2017-ben és egyeztesse le a beszerelés idejét 2018 év elejére – tavaszára. A megbízható kivitelezők és gyártók mind előjegyzésre dolgoznak és ahogy az idén is úgy várhatóan 2018-ban is féléves eljegyzésekre lehet számítani. Kérjen személyre szabott ajánlatot, tájékozódjon az alább található alapárakból és rengeteg kellemetlenségtől kímélheti meg önmagát és családját.

Amennyiben kérdéseire oldalunkon nem találta meg a választ, vagy konkrét méretekkel rendelkezik, válasszon elérhetőségeink közül: 0620-468-5135, ha gyors kérdése lenne, vagy ablakszakerto@gmail.com ha írásban szeretné felvenni velünk a kapcsolatot.

Alap ablakok és erkélyajtó árak!

Toló-bukó és Emelő-toló erkély árak!

Akciós légbevezető és szellőztető rendszerek!

Műanyag nyílászáró profiljaink!

Műanyag nyílászáró profiljaink közt,
Ön is megtalálja a megfelelőt.

Salamander és AluPlast profilok

70 - 76 - 85 - 92 mm-es profilok!

Schüco profilok

70 és 82 mm-es szerkezet, középtömítéses kivitelben is!

Bejárati ajtók

Üveges vagy tele kivitel, fehér vagy színes fóliával!

Szerelés - beépíés

Tekintsen meg néhány korábbi munkánkat!

Kapcsolat felvétel a Szakértőkkel!

Hívjon minket, vagy küldjön üzenetet
és mi visszahívjuk.

Hívjon most!