Borovi fenyő nyílászárók!

68 mm-es profil| 78 mm-es profil| 90 mm-es profil
fa-nyilaszarok

Üdvözöljük! Harmadik kerületi nyílászáró üzletünk várja Önt, ha új építésű ingatlanba, vagy felújításhoz keres megfelelő partnert. Budai cégünk a Huszti út 8 szám alatt, sok éves tapasztalattal és a hazai beszállítók leg javával várja a kedves érdeklődőket. Nyílászáró családjaink között megtalálhatók: az alap 68 mm-es réteg ragasztott borovi fenyő, 2 rétegű 24mm-es üvegezéssel, natúr vagy festett kivitelben. Emeltebb minőségi osztályban: 78 mm-es borovi fenyő, 3 rétegű 36 mm-es üvegezéssel, natúr vagy festett kivitelben. Kimagasló minőségi osztályt , ami ma már nem számít luxusnak: 90 mm-es profil, 3 rétegű 48mm-es üvegezéssel készül, szintén natúr, vagy festett kivitelben. Természetesen, minden profilunkból rendelhetők: ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók egyaránt.

Jó tanács:
Kerülje el az év eleji áremeléseket!
Rendelje meg nyílászáróit február 28 előtt és elkerülheti a várható minimum 15-20%-os emelésekre (gyártótól függetlenül), több 10, vagy 100 ezer forintot takaríthat meg és tervezhetőbbé válik a kivitelezése is. Mint köztudott, a szakember és munkaerő hiány az építőipart is elérte, így több hónappal kell előre terveznie Önnek is.

Amennyiben kérdéseire oldalunkon nem találta meg a választ, vagy konkrét méretekkel rendelkezik, válasszon elérhetőségeink közül: 0620-468-5135, ha gyors kérdése lenne, vagy ablakszakerto@gmail.com ha írásban szeretné felvenni velünk a kapcsolatot.

Borovi fenyőből rendelhető termékek:

ablakok, erkélyajtók, beltéri ajtók
és bejárati ajtók egyaránt.

Homlokzati nyílászárók

68 - 78 -90-es keresztmetszettel

Beltéri ajtók

Luc és borovi fenyőből készülnek, natúr és festett kivitelben

Bejárati ajtók

Üveges, tele, egyszárnyú, kétszárnyú - amilyet Ön szeretne!

Szerelés - beépíés

Tekintsen meg néhány korábbi munkánkat!

Kapcsolat felvétel a Szakértőkkel!

Hívjon minket, vagy küldjön üzenetet
és mi visszahívjuk.

Hívjon most!